EnergiekEvent op 9 maart 2017

Het jaarlijkse EnergiekEvent wordt in 2017 georganiseerd op donderdag 9 maart in Bleiswijk. Het is nog ver weg, maar zet het alvast in uw agenda.

Onderzoekers en ondernemers praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Dat doen we in workshops en bij de projecten in de kassen. Vele aspecten van Het Nieuwe Telen, optimale gewasopbouw, energiezuinig belichten, nieuwe energiezuinige kassen, en meer komen aan bod. U kunt weer kiezen uit diverse routes en er is voor ieder wat wils.

Kortom, reserveer 9 maart 2017. We starten rond 14.00 uur en aan het eind van de middag sluiten we af met een netwerkbuffet. Begin februari maken we het programma bekend en start de inschrijving. 

Het EnergiekEvent wordt gehouden aan de Violierenweg 1-3, Bleiswijk en wordt georganiseerd door Kas als Energiebron, Wageningen UR Glastuinbouw en Delphy. Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma voor energiebesparing en verduurzaming in de glastuinbouw van LTO Glaskracht Nederland en het Ministerie van Economische Zaken.

Meer nieuws