Huisbeurs Geo-Well-telers in Pijnacker

SierteeltNet

Volgende week organiseren de kwekers die zijn verenigd in Geo-Well een huisbeurs bij Ammerlaan the Green Innovator, aan de Nootdorpseweg 15 in Pijnacker. De huisbeurs is bedoeld voor de handel. De Geo-Well huisbeurs staat in het teken van het duurzaam kweken van groene en bloeiende potplanten door middel van aardwarmte.

Het uiteindelijke doel van Geo-Well is volgens Menno van der Lans van Fuerte Planta dat de handel het label gaat waarderen. "De producten van de leden van Geo-Well worden al verkocht onder het label en dragen een etiket, maar we moeten duidelijk nog meer aan de vermarkting doen." Vooral het feit dat de producten CO2-neutraal geteeld zijn, moet uiteindelijk een voorsprong geven voor deze producten van Geo-Well. Voor de huisbeurs wordt promotie gemaakt middels flyers bij de handel en een powerpointpresentatie die draait bij de klokken.

De initiatief nemers van deze huisbeurs zijn: Ammerlaan The Green innovator (Codiaeum,Dracaens, Dypsis, Yucca), Fuerte Planta (Anthurium), RipPlants (Mini-Bromelia, Aloë Vera, Ananas), Best Bromelia’s (Bromelia Guzmania, Bromelia Vriesea), Postplants (Anthurium), Teun Valstar Shadowplants (Calathea Maranta), Kwekerij Zeurniet (Castano, Dendrobium, Vanda, Livingstonia), Kwekerij G. Verkade (Kokospalmen).

Tijdens de huisbeurs, die plaats vindt in de week van FloraHolland Seasonal Trade Fair, kan men een kijkje nemen achter de schermen bij Geo-Well. Alle vragen over Geo-Well en aardwarmte kunnen worden beantwoord op deze dagen. Ook laten zij bezoekers een uniek concept zien met een uitgebreid assortiment duurzaam geteelde groene en bloeiende potplanten, speciaal verzameld op één unieke locatie.

Er zijn ook groentenkwekers aangesloten bij Geo-Well, namelijk de bedrijven in Agriport A7, Wijnen Square Crops in Grubbenvorst en Zwingrow in Honselersdijk.

Meer nieuws