Weer nieuwe groepen basiscursus HNT gestart

Weer vijf nieuwe groepen voor de basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) gingen dit najaar van start. De animo voor de cursus blijft zeer groot. De groepen die zijn gestart zijn:

  • Westland - bloeiende potplanten
  • Westland - groene bladplanten
  • Aalsmeer - sierteelt
  • Bleiswijk - paprika
  • Drenthe - potplanten

In januari staan weer zeven nieuwe groepen op stapel: groenteteelt (ZO Nederland),intensieve belichting, twee tomatenteelt, sierteelt, cymbidium en lisianthus (allen in West Nederland). De cursus voor lisianthustelers is een korte versie van de basiscursus.

De basiscursus HNT bestaat uit acht bijeenkomsten verspreid over het jaar. Tijdens die bijeenkomsten worden de basisprincipes van HNT behandeld. Er wordt in de cursus veel aandacht gegeven aan de praktische toepassing van HNT en wat daarbij komt kijken. De cursus wordt gegeven door een van de volgende drie docenten: Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management), Peter Geelen (Plantmonitoring.nl) en Hans Pronk (Pronk consultancy).

Nog aanmelden?
De meeste van deze groepen zijn al vol met het maximaal aantal deelnemers van 12. Voor enkele groepen is nog aanmelding mogelijk. Bij voldoende belangstelling worden weer nieuwe groepen gevormd. Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden voor de cursus.

Meer nieuws